Published On: vin, Dec 21st, 2012

Pentru sustinea oferita, Cristian Rizea le multumeste tuturor celor care i-au fost aproape

Share This
Tags

Deputatul PSD pe Colegiul 5, Cristian Rizea, transmite gandurile sale de bine brailenilor care l-au votot pe 9 decembrie, dar si celor care l-au sustinut in campania electorala.

“Le multumesc tuturor brailenilor care in data de 9 Decembrie mi-au acordat increderea lor, gest care ma onoreaza, dar ma si obliga sa ii asigur de faptul ca, la fel ca si in mandatul precedent (2008-2012), voi incerca si de acum incolo sa le fiu alaturi si sa-mi indeplinesc promisiunile facute. Totodata, vreau sa-i multumesc presedintelui Gheorghe Bunea Stancu, caruia ii urez un sincer <La Multi Ani> pentru aniversarea de astazi. Le multumesc si ma inclin in fata celor cu care am dus greul acestei campanii electorale si anume primarilor Moise }tefan, din comuna Tufesti, Popa Radu – comuna Ciresu, Nicu Turcu – comuna Stancuta, Stavarel Dorobantu – comuna Victoria, Iconaru Marian – comuna Ulmu, Capbun Costel – comuna Bertestii de Jos, Bocanel Marian – comuna Dudesti, Drugau Stanica – comuna Zavoaia, Constantin Vasile – comuna Tudor Vladimirescu, Balan Ionel – comuna Frecatei, Nicusor Abaseaca – comuna Traian, Gicu Davidescu – comuna Tichilesti, Malinche Stan – comuna Gropeni, Soceanu Neculai – comuna Rosiori, Bivolaru Victor – comuna Baraganul. De asemenea, le multumesc si presedintilor PSD Dumitru Aurel din {nsuratei, Doaga Victor de la Viziru, Rotaru Dumitru – Bordei Verde, Pana Constantin – Marasu, Robitu Costel – Ciocile, Nastase Radu – Frecatei si Gorgovan Octavian – presedinte PSD Chiscani. Nu in ultimul rand, ii multumesc in mod special unei persoane pe care o pretuiesc si o apreciez foarte mult, unuia din cei mai buni militanti ai organizatiei PSD Braila, care, la fel ca si in 2008, mi-a fost permanent alaturi si in aceasta campanie, doamna Didina Stanescu. Sper ca anul 2013 sa va aduca in primul rand sanatate si speranta ca impreuna vom putea sa schimbam in bine viata semenilor nostri”, a precizat deputatul Cristian Rizea.

Ales deputat pentru inca un mandat, Cristian Rizea ii asigura pe cetatenii din Colegiul 5 de faptul ca isi va indeplini promisiunile facute.

Comentarii

comentariu

About the Author

-