Published On: joi, Dec 6th, 2012

Pentru mentinerea ordinii si linistii publice, politia Locala este cu “ochii in patru”

Share This
Tags

* In perioada 27 noiembrie – 04 decembrie, Politia locala Braila a actionat pe intreaga raza a municipiului, in conformitate cu competentele conferite de legea nr.155/2010 * Politistii locali au constatat si aplicat un numar de 57 sanctiuni contraventionale in valoare de 11.560 de lei *

In ziua de 01 decembrie, un dispozitiv format din 25 de politisti locali, impreuna cu reprezentanti ai Politiei Municipiului Braila si a Inspectoratului Judetean de Jandarmi au asigurat ordinea si linistea publica pe durata acestor manifestari. Politistii locali rutieri au fluidizat traficul pe Calea Calarasilor unde a avut loc defilarea blocului de parada si depunerea de jerbe de flori la Monumentul Erou Ecaterina Teodoroiu, pe durata acestor manifestari nefiind au fost semnalate incidente.

“Pe linia incalcarii normelor de gospodarire pe teritoriul Municipiului Braila au fost aplicate 9 sanctiuni contraventionale conform H.C.L.M.nr.5/2003 in valoare de  1.750 lei. Pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public precum si in alte locuri publice, a rezidurilor de orice natura (menajere, industriale, vegetale, moloz) au fost depistate si sanctionate contraventional 5 persoane cu amenzi in valoare de 1.250 lei. Pentru cresterea animalelor si pasarilor de orice fel, in adaposturi (cotete) amplasate la o distanta mai mica de 10 metri fata de cladirile vecinilor, a fost sanctionat contraventional numitul S.S, din Braila, strada Grivitei nr.488 cu amenda in valoare de 100 lei pentru faptul ca, acesta crestea porumbei intr-un adapost amplasat la o distanta mai mica de 10 metri fata de cladirea vecinului, fara instalatie de colectare a dejectiilor. De asemenea, a fost sanctionat contraventional numitul S.P, din Braila, soseaua Focsani nr.40, cu amenda de 250 lei pentru ca a efectuat lucrari de tinichigerie auto in dreptul imobilului sau, in urma carora a rezultat patarea trotuarului cu lubrifianti si combustibil”, a declarat directorul Politiei Locale, Traian Jipa.

Verificarilor politistilor locali vor continua, iar cetatenii care sunt prinsi incalcand legea, vor fi sanctionati contraventional.

Comentarii

comentariu

About the Author

-