Published On: vin, Dec 14th, 2012

Pentru ca vindea ilegal brazi, s-a ales cu amenda de 2.000 lei

Share This
Tags

* In cursul zilei de joi, politistii, reprezentantii de la silvicultura si  garda de mediu au efectuat o ampla actiune pentru verificarea legalitatii vanzarii brazilor *

Pe parcursul zilei de joi, politisti de la Serviciul si Biroul de Ordine Publica, in cooperare cu reprezentanti de la Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic si Vanatoare Focsani, Directia Silvica Braila si Comisariatul Judetean al Garzii de Mediu Braila, au actionat in pietele agroalimentare din municipiu si in zonele adiacente acestora. Scopul a constat [n prevenirea si combaterea actelor sau faptelor ilegale asociate din circulatia si comercializarea materialelor lemnoase, in special, a pomilor de Craciun.

“Fortele participante au efectuat verificari la patru agenti economici, au legitimat cinci persoane si au constatat o contraventie. Pentru abaterea depistata, oamenii legii au aplicat o sanctiune contraventionala, in valoare de 2.000 de lei, conform prevederilor Art. 19 din Legea nr. 171/2010, privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice. Au fost ridicati in vederea confiscarii 11 molizi, in valoare de 600 de lei, care au fost predati reprezentantului Ocolului Silvic Lacu-Sarat, in vederea valorificarii in conditiile legii”, a declarat inspector principal de politie Jenel }ogor, purtatorul de cuv@nt al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-