Published On: mie, Dec 12th, 2012

Pentru ca mercurul din termometre a scazut, CET porneste centrala de pe platforma de la Km10

Share This
Tags

* Intrucat CAF-UL care produce agent termic nu mai face fata solicitarilor, conducerea operatorului local de termoficare intentioneaza sa porneasca centrala de pe platforma de la km 10 *

Iarna isi arata “coltii” la Braila, iar caldura pe care cetatenii o primesc de la compania de termoficare nu mai este suficienta. Chiar daca caloriferele din casele brailenilor care inca mai sunt racordati la CET sunt calde, acestea nu mai fac fata temperaturilor negative de afara. Astfel, conducerea operatorului local de termoficare intentioneaza sa porneasca centrala mare situata pe platforma de la kilometrul 10.

“Urmeaza sa purtam o discutie cu reprezentantii furnizorului de gaze si in cel mai scurt timp posibil, sa pornim centrala mare. In momentul de fata ne confruntam cu un consum maxim pentru CAF si unul minim pentru centrala mare. Pentru ca temperaturile nu au fost extrem de scazute, CAF-ul a facut fata, insa acum trebuie sa pornim si centrala”, a declarat proaspatul director al CET-ului, Stanel Necula.

Si unitatile de invatamant din municipiu au nemultumiri in ceea ce priveste agentul termic primit. Cativa parinti se plang de faptul ca in salile de curs, temperaturile sunt la limita suportabilitatii, dar directorul companiei de termoficare brailene asigura ca aceasta problema va fi rezolvata in cel mai scurt timp.

“In sala de curs in care invata copilul meu, caloriferele sunt caldute, dar sala este mare si este nevoie de mai multa caldura. Directorul scoli ne-a asigurat ca aceasta problema va fi rezolvata in cel mai scurt timp posibil”, a declarat Fanica Ghiurca, mama unui elev brailean.

Problemele legate de temperaturile scazute din casele brailenilor vor fi rezolvate de indata ce conducerea operatorului local de termoficare va reusi sa porneasca centrala de la kilometrul 10. Si salile de curs vor avea mai multa caldura dupa repornirea centralei, intrucat agentul termic primit de scollie din municipiu, produs cu ajutorul CAF-ului, creaza o temperatura la limita suportabilitatii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-