Published On: joi, Dec 27th, 2012

Pentru a sarbatori in siguranta politistii braileni sunt mereu la datorie

Share This
Tags

* In seara de luni spre marti, cand toata lumea sarbatoreste trecerea dintre ani, unii dintre braileni se vor afla la datorie * Este vorba de 688 de politisti care vor asigura ordinea si linistea publica *

Pentru un Revelion in siguranta, 688 de politisti braileni vor actiona, zilnic, pentru mentinerea ordinii si sigurantei publice. Pentru ca sarbatoarea Craciunului sa fie petrecuta in liniste, au fost la datorie, in fiecare zi, 840 de politisti. Ca urmare a acestor masuri, in aceasta perioada, nu au fost inregistrate evenimentele grave.

In perioada 29 decembrie 2012 – 2 ianuarie 2013, cu ocazia sarbatoririi Anului Nou, activitatile de mentinere a ordinii si sigurantei publice vor fi realizate, zilnic, de 688 politisti, dintre care 488 de ordine publica, 100 de la rutiera, 40 de la alte structuri (politia transporturi, investigatii criminale, investigarea fraudelor, arme, explozivi si substante periculoase, si luptatori de interventie rapida) si 60 constituiti in rezerve de interventie.

“Pentru mentinerea climatului de siguranta civica cu ocazia sarbatorilor de Craciun, in perioada 22 – 26 decembrie, la nivelul judetului Braila au actionat 840 de politisti, dintre care 575 de ordine publica, 140 rutieri, 50 din cadrul altor structuri si 75 politisti constituiti in rezerve de interventie pentru solutionarea unor situatii deosebite. Astfel, in aceasta perioada, au fost constatate 36 de infractiuni si aplicate 379 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 129.395 lei, fiind confiscate bunuri in valoare totala de 259 lei. Urmare a masurilor speciale adoptate, in aceasta perioada, a fost inregistrat un accident rutier grav, cu un ranit grav, cu 3 mai putine fata de acceasi perioada a anului trecut, cand s-au inregistrat 4 accidente rutiere grave, soldate cu 4 raniti grav si 3 raniti usor”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Politistii vor fi in continuare la datorie, pregatiti sa actioneze pentru prevenirea si combaterea oricaror evenimente care pot afecta linistea cetatenilor si sa intervina atunci când sunt sesizati cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-