Published On: sâm, Dec 22nd, 2012

Orbit de gelozie! S-a ales cu dosar penal la 19 ani

Share This
Tags

* Pentru ca fosta iubita s-a indragostit de alt barbat, un brailean in varsta de numai 19 s-a ales cu dosar penal dupa ce l-a amenintat la telefon pe actualul iubit al fetei *

Pentru ca nu a reusit sa isi uite fosta iubita, un tanar de 19 ani din Braila aste acum cercetat penal, dupa ce l-a amenintat la telefon pe cel care este acum stapan pe inima fetei. Manat de gelozie, tanarul a pus mana pe telefon si i-a adresat amenintari cu acte de violenta iubitului fetei.

“Saptamana aceasta, B.M in varsta de 26 de ani, din comuna Chişcani, a depus o plângere la Poliţia Municipiului, prin care a semnalat că, în dimineaţa zilei de 19decembrie, în jurul orelor 9:30, în timp ce se afla la domiciliu, localnicul S.G de 19 ani i-a adresat telefonic ameninţări cu acte de violenţă. În urma primelor cercetări a rezultat că motivul ameninţării ar fi relaţia pe care reclamantul o are cu fosta prietenă a tânărului de 19 ani.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare”, a declarat agent principal de politie Camelia Bucur, din cadrul Biroului de presa al IPJ Braila.

Tanarul de 19 ani a pierdut acum orice sansa de a se mai impaca cu fosta iubita si mai mult, s-a ales cu dosar penal de la o varsta foarte frageda.

Comentarii

comentariu

About the Author

-