Published On: joi, Dec 20th, 2012

Odata pus in functiune, sistemul de supraveghere video isi arata eficienta

Share This
Tags

* Cei care au de gand sa incalce legea trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte pentru ca politia este cu “ochii” pe ei * Camerele video amplasate pe toata raza municipiului surprind imagini 24 de ore din 24 *

Sistemul de Supraveghere si Monitorizare Video al Municipiului Braila a inceput sa isi arate eficienta contribuind la cresterea sigurantei si securitatii cetatenilor, oferind Politiei Nationale imagini care sunt de mare ajutor in solutionarea a patru cauze aflate in lucru care s-au petrecut pe domeniul public in zonele supravegheate video.

“Au fost transmise operativ informatii importante cu privire la strazile si intersectiile unde s-au creiat ambuteiaje in special odata cu caderea zapezii inclusiv  stadiul deszapezirii din municipiu. De asemenea, au fost inregistrate imagini cu conducatorii auto care parcheaza sau opresc in zonele interzise ingreunand circulatia celorlalti conducatori auto aflati in trafic. Nu in ultimul rand sunt supravegheati si monitorizati conducatorii auto de pe maxi-taxi care opresc in afara statiilor”, a declarat directorul Politiei Locale Traian Jipa.

In perioada sarbatorilor de iarna sunt supravegheate permanent locurile unde

s-au amplasat brazi impodobiti si sunt asteptati cetatenii orasului sa petreaca timpul liber.

Comentarii

comentariu

About the Author

-