Published On: mar, Dec 11th, 2012

O minora este data disparuta, fata si-a luat lumea in cap de la 15 ani

Share This
Tags

* O femeie de 51 de ani este in stare de soc, dupa ce nepoata ei in varsta de 15 a parasit domiciliul si nu s-a mai intors * Fata a plecat in judetul Prahova la domiciliul iubitului sau *

O minora de 15 ani din comuna Jirlau si-a luat lumea in cap si a fugit de acasa cu iubitul ei. Panicata, bunica fetei in varsta de 51 de ani a sesizat la politie disparitia acesteia.

“La data de 10 decembrie, la orele 13:00, politistii din cadrul Postului de Politie Comunal Jirlau au fost sesizati de catre localnica B.G in varsta de 51 de ani, cu privire la faptul ca nepoata ei, Sali  Bianca, in vârsta de 15 ani, a plecat de la domiciliu, in ziua de 08 decembrie si nu s-a mai intors”, a declarat inspector principal de politie, Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

In urma sesizarii, politisti din cadrul Sectiei 3 de Politie Rurala Faurei au inceput cercetarile si au stabilit ca minora a plecat voluntar de la domiciliul bunicilor ei, din localitatea Jirlau, impreuna cu prietenul ei, si s-a deplasat cu autobuzul in municipiul Buzau, de unde a plecat cu un autoturism in zona municipiului Câmpina, judetul Prahova, se pare, la domiciliul baiatului.

Fata are o inaltime 150- 160 de centrimetri, o greutate de circa 45 kg, constitutie astenica, ochi verzi, par saten, lung, prins in coada. La data plecarii de la domiciliu, fata era imbracata cu pantaloni tip blue-jeans de culoare albastru, pulover maro, hanorac albastru si adidasi rosii. Politistii braileni, impreuna cu colegii din cadrul IPJ Prahova, desfasoara activitati pentru localizarea si depistarea minorei disparute. Cine poate da relatii despre locul unde s-ar putea afla aceasta este rugat sa apeleze, gratuit, numarul pentru urgente 112, ori 0239/606.100, interior 20162, la Biroul Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-