Published On: mar, Dec 11th, 2012

O alternativa la consumul de tutun, Consiliul Judetean al Elevilor ofera “Un mar pentru o tigara”

Share This
Tags

* In data de 10 decembrie Consiliul Judetean al elevilor Braila a organizat campania “Un mar pentru o tigara” *

Campania desfasurata in parteneriat cu Inspectoratul Judetean al Elevilor Braila si Carrefour Braila a reunit cate un grup de 3 elevi pentru fiecare unitate de invatamant din municipiu. La actiune s-au inscris Colegiul National “Nicolae Balcescu”, Colegiul National “Ana Aslan”, Liceul Teoretic “Nicolae Iorga”, Liceul Pedagogic “D.P.Perpessicius”, Liceul Teoretic “Mihail Sebastian”, Liceul de Arta “Hariclea Darclee”, Colegiul Tehnic “Edmond Nicolau”, Liceul “Constantin Brancoveanu”, Colegiul Tehnic “Panait Istrati”, Liceul cu Program Sportiv, Grupul scolar de prelucrare a lemnului “Constantin Brancusi”, Grupul Scolar Industrial “Anghel Saligny”, Grupul Scolar “Gh.K. Constantinescu”, Grupul Solar “Grigore Moisil”.

Prin activitatea initiata, membrii Coniliului Elevilor Braila au dorit sa ofere o alternativa sanatoasa la consumul de tigara si sa ajute ajute populatia sa constientizeze riscurile la care se supun prin acest viciu.

Au fost stranse 240 de tigari care ulterior au fost arse de Consiliul Judetean al Elevilor, sub supravegherea organelor abilitate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-