Published On: Soare, Dec 9th, 2012

Noutati la CFR Calatori, noul mers al trenurilor a adus o serie de reduceri si imbunatatiri

Share This
Tags

* Pe 9 decembrie a intrat in vigoare noul mers al trenurilor care a adus o serie de noutati  si reduceri pentru clientii CFR calatori *

Au fost introduse 60 de trenuri noi multe dintre ele circuland in regim de tren “cadentat” adica tip anveta care sa asigure legaturi mai dese intre marile orase si capitalele de judet.

Inafara de trenurile noi introduse o alta noutate ar imbunatatirea sistemului de informare si diversele reduceri aplicate. Reducerile variaza intre 5 si chiar 75% in functie de categoria si varsta calatorilor saua numarului de zile pentru care s-a cumparat biletul.

Cu cardul TrenPlus pot fi cumparate bilete cu o reducere de 25%. Biletul de weekend aduce reduceri de pana la 35%. Cupararea online de pe site-ul CFR Calatori Aduce o reducere de 5% pentru fiecare bilet achizitionat astfel. “Procentul de fidelitate” intre 10% si 20% se aplica la calatoria cu mai multe trenuri apartinand CFR Calatori. In timpul saptamanii pentru minigrupuri, 2-5 persoane, se aplica o reducere intre 10 si 25%. Se aplica o reducere intre 5 si 13%, la cumpararea cu anticipatie a legitimatiilor de calatorie. Copii intre 5 si 10 ani au reducere de 50% iar cei sub 5 ani calatoresc gratuit. Grupurile formate din cel putin 20 de copii cu personal diadactic, medico-sanitar, administrativ insotitor, (maxim o persoana la 10 copii)  au reducere de 50%. Grupurile compuse din cel putin 30 de persoane vor primi o reducere de 25% la trenurile Regio.

Comentarii

comentariu

About the Author

-