Published On: mar, Dec 18th, 2012

Norme de venit aplicabile in 2013

Share This
Tags

* Prin Decizia nr. 2441/17.12.2012 au fost aprobate normele de venit aplicabile in anul 2013 pentru fiecare activitate independenta desfasurata de contribuabilii care genereaza venit comercial si activitati desfasurate in cadrul unei asocieri fara personalitate juridica *

Aceste norme sunt aplicabile pe teritoriul judetului Brila, constituind baza de impozitare pentru contribuabilii persoane fizice care realizeaza venituri din activitati independente, in asociere fara personalitate juridica si al caror venit net se determina pe baza normelor de venit pentru fiecare contribuabil-membru asociat.

Normele de venit se aplica si pentru contribuabilii care au salariati. in acest caz norma de venit se va majora cu 10% pentru fiecare salariat. in cazul asocierii fara personalitate juridica ( intreprindere individuala) norma de venit aplicabila corespunde fiecarui membru asociat.

in cazul a doua sau mai multe activitati desfasurate individual sau in asociere, stabilirea venitului net anual se face prin insumarea nivelului normelor corespunzatoare fiecarei activitati.

Normele de venit au fost afisate si pot fi consultate la avizierul Directiei Generale a Finantelor Publice Braila din strada Delfinului nr. 1, pe Portalul A.N.A.F- site-ul teritorial al D.G.F.P. judet Braila,  precum si la sediile organelor fiscale teritoriale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-