Published On: joi, Dec 6th, 2012

Necula si Cadar l-au mintit pe Dan Diaconescu! Doi ciocoi din Galati vor sa puna gheara pe orasul tau

Share This
Tags

* Cu toate ca Brailenii se asteptau sa fie candidati numai din judetul nostru acest lucru nu s-a intamplat, iar la voi candideaza din partea lui Diaconescu un smenar si fratele ucigasului unei tinere de numai 18 ani pe de care s-a folosit sexual si apoi i-a crapat capul cu o ranga *

Doi galateni ai Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD) vor sa ocupe functia de senator si deputat la Braila, pe Colegiul 1, respectiv Colegiul 4. Dupa cum se stie aceste colegii erau reprezentate de PSD-istii Ion Rotaru si Mihai Tudose. Cei doi moldoveni, care vor sa puna “laba” pe Colegiul 1 si 4, sunt Marius Necula, pentru fotoliul de senator, si Gabriel George Cadar, pentru functia de deputat.

Adus sa candideze in Braila de fostul PDL-ist si actualul coleg de candidatura Marius Necula, Gabriel George Cadar este o persoana care nu se poate mandri cu reusitele membrilor familiei sale. Cel putin daca stam si facem o analiza ampla a “dosarului” fratelui candidatului, Dan Cadar, un personaj controversat al Galatiului. Acesta din urma este autorul unei crime care a avut loc in aceasta vara, el asasinandu-si iubita, o eleva de doar 18 ani. Nefericitul incident a avut loc dupa o petrecere dintr-un club din Galati, cand Dan Cadar, aflat sub influenta drogurilor, si-a ucis iubita, snopind-o in bataie. In urma bataii “rupte din rai”, tanara din clasa a XI – a nu a supravietuit.

Contracandidatul lui Mihai Tudose, membru PP-DD, s-a nascut in Galati, are 28 ani si este necasatorit. Desi acest personaj, care face parte dintr-o familie prospera, vrea sa reprezinte brailenii in Parlament, potrivit declaratiilor sale, el in prezent locuieste in Galati.

PP-DD-istul Gabriel George Cadar, care se lupta strasnic pentru a lua “cascavalul” din Colegiul 4, nu are o situatie financiara prea buna. Cel putin asa se deduce din declaratia sa de avere pe care a facut-o publica pe site-ul Agentiei Nationale de Integritate (ANI). In declaratia sa, proaspatul politician se lauda cu un autoturism marca Mercedes, modelul 220 din Clasa C, fabricat in 2000, precum si un apartament cu doua camere, in Bucuresti, pe care l-a cumparat in 2004. In rest, nimic de valoare. Mai mult, Cadar este dator vandut la doua banci. Este vorba de doua credite, obtinute in mod suspect, la MKB Romexterra, contractat in 2004, pentru suma de 80.000 lei, anul scadentei creantei fiind anul 2029. Cel de-al doilea credit este incheiat in 2008 cu CEC Bank, in valoare de 1.324.349 lei, cu scadenta in anul 2018. Ratele pentru aceste credite se pare ca le achita din salariu anual 12.000 lei pe care il incaseaza in urma desfasurarii activitatii de jurist in cadrul societatii “Karmagab” SRL. Pe langa faptul ca este jurist, el detine in totalitate aceasta firma, de pe urma actiunilor obtinand suma de 200 lei. In declaratia de interese a lui Gabriel George Cadar mai este mentionata si calitatea de administrator si asociat la SC “Mastercollect” SRL, avand 50 la suta din totalul actiunilor, dobandind 200 lei.

* Marius Necula, cercetat de DIICOT Galati *

Colegul de partid al lui Gabriel George Cadar, galateanul Marius Necula, vrea si el cu tot dinadinsul sa devina senator de Braila, pe Colegiul 1, avandu-l ca adversar pe Ion Rotaru. Necula a facut parte din PDL, insa norocul nu i-a suras, el demisionand sI aderand la PP-DD Galati. Putini stiu insa ca galateanul are un dosar patat, el fiind implicat in mai multe scandaluri. Unul a fost cel referitor la dosarul deputatului Mihail Boldea, acesta din urma solicitandu-i lui Necula sa apeleze la cunostintele sale pentru a-i obtine o adeverinta de la Arhivele statului, care ar fi folositoare in actiunea de vanzare a unui imobil. In urma audierii, traseistul politic Marius Necula a declarat procurorilor ca nu are nicio implicare in dosarul cu pricina.

Comentarii

comentariu

About the Author

-