Published On: joi, Dec 27th, 2012

Necazurile se tin lant de Sexy-Braileanca, Florina a chemat preotul sa-i faca festanie

Share This
Tags

* Preotului i s-a facut rau dupa ce a plecat de la ea din casa si a trimis-o la analize pentru mercur *

Necazurile din dragoste au adus-o pe Sexy-Braileanca in pragul disperarii. Cufundata intr-o depresie adanca, blonda a apelat si la vrajitoare si la preot, iar parintele a reusit sa bage spaima in ea, dupa ce i s-a facut rau, in casa ei, inexplicabil. La numai 25 de ani, Florina Mihaila a ajuns la concluzia ca e mai bine sa spuna “adio” iubirii, dupa o serie de dezamagiri succesive.

Acum, blonda a ajuns sa planga in fiecare seara din cauza neimplinirilor pe plan sentimental si crede ca a fost blestemata, intrucat nu-si poate explica ghinionul in dragoste: “Imi permit sa-mi cumpar orice. Am bani pentru haine scumpe, vacante, restaurante, orice vreau sa-mi cumpar, imi permit. Niciodata insa nu am avut noroc in dragoste. Barbatii stau cu mine doar pentru bani. Am iubit doi barbati, pana acum, si m-am lecuit. De acum inainte nu o sa ma mai indragostesc niciodata. Sau daca o voi face, respectivul nici nu o sa stie. Cred ca sunt blestemata, ca altceva nu stiu ce poate fi. Am fost la vrajitoare si mi-a zis ca am facut blesteme in dragoste. Am fost si la preot de multe ori. L-am chemat acasa sa-mi faca sfestanie”, a povestit Florina Mihaila.

Din pacate, insa, verdictul preotului si reactia lui au bagat-o in sperieti pe Sexy-Braileanca, in loc sa o linisteasca: “Preotul mi-a zis ca nu-i place ce vede, cand a venit. Mi-a citit ceva din Biblie si mi-a spus ca am argintul viu. Chiar m-a trimis sa-mi fac analize pentru mercur, ca nu e de bine. Si mi-a mai zis sa fiu atenta, ca mereu cand fac baie ma inrosesc pe piept si ma mananca. Si, dupa ce a plecat de la mine, mi-a zis ca i-a fost foarte rau. Acum, nu stiu ce sa zic, poate de-aia m-am nascut eu, ca sa sufar….”, a spus braileanca.

In urma cu un an si ceva, blonda a apelat si la servicile unei vrajitoare, din Braila, care i-a confirmat faptul ca supra ei s-au facut o serie de blesteme: “Odata am facut la o prietena de-a mea o vraja de dragoste, cu ceara. Iar ceara asta a topit-o sapte zile la rand la 12 noaptea. Si a saptea zi s-a facut argint. Chiar sub ochii mei. Pur si simplu nu mai era ceara, erau numai bucati de argint, nu stiu cum sa explic… Si mi-a zis ca am argintul dat. Acum, nu stiu daca e adevarat sau a facut la misto. dar eu am vazut cu ochii mei cand s-a topit ceara si s-a facut asa. Eram la marginea orasului, intr-o casa parasita”, a mai spus Florina.

Comentarii

comentariu

About the Author

-