Published On: mie, Dec 5th, 2012

Nazare: Trebuie sa modificam prin lege modul de facturare a apei de ploaie

Share This
Tags

Fostul ministru al Transporturilor Alexandru Nazare, candidat al ARD in colegiul 2 pentru un post de deputat, a declarat ca facturarea abuziva la utilitati  – un fenomen care afecteaza multi braileni – trebuie oprita prin lege, in special in ceea ce priveste apa de ploaie.

„Se intampla lucruri de domeniul absurdului, demne de Kafka. Sunt oameni care locuiesc pe strazi necanalizate care trebuie sa plateasca apa de ploaie si apa de ploaie in momentul de fata costa de 9 ori mai mult”, a spus Nazare.

Astfel, cat priveste facturarea apei de ploaie, candidatul ARD a aratat ca este nevoie de modificarea Legii 241 din 2006 privind serviciului de alimentare cu apa si de canalizare. „Este nevoie de impunerea unui mod de calcul echitabil care sa nu mai conduca la situatia absurda in care cei cu consum mic de apa ajung sa plateasca facturi exagerate in lunile cu precipitatii fara sa aiba nicio vina”, a subliniat Nazare. El a adaugat ca in Braila exista prea multi oameni saraci pentru a tolera asemenea facturi exorbitante.

Comentarii

comentariu

About the Author

-