Published On: mie, Dec 19th, 2012

Mos Craciun isi leapa haina pentru uniforma de politist

Share This
Tags

Ca in fiecare an, in preajma sarbatorilor de iarna, politistii braileni s-au gandit sa le aduca zambete pe chipuri, prin oferirea de daruri din partea lui Mos Craciun, copiilor institutionalizati carora soarta nu le-a suras, dar si micutilor cadrelor din Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Braila.

Cu trei zile inainte de sosirea batranului Mos, adica vineri, 21 decembrie, prichindeii de de la Casa “Fulda” ii vor primi pe oamenii legii cu bratele deschise.

“La orele 11.00, la complexul de tip familial, din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila, situata in Cartierul Viziru I, din municipiul Braila, 75 de copii ii vor intampina pe politistii in uniforma care le vor aduce sacose cu bunatati. In aceeasi zi, la orele 13.00, Mosul ii asteapta pe copiii politistilor la sediul Fundatiei <Ancheta>, din Statiunea Lacu-Sarat Braila”, a declarat agent principal de politie Camelia Bucur.

Referitor la micile bucurii acordate copiilor de la Casa “Fulda”, acestea vor fi oferite din fondurile Corpului National al Politistilor Braila si Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-