Published On: joi, Dec 27th, 2012

Mos Craciun a devenit voluntar pentru comunitate

Share This
Tags

* Un grup de ONG-uri din Braila a ajutat in luna decembrie familiile cu situatie materiala precara din judetul Braila aduc@ndu-l pe Mos Craciun incarcat cu daruri in casele lor *

Asociatia ProDemocratia alaturi de Asociatia Umanitara Vasiliada, Fundatia Luptatorul Curcubeului, Asociatia Alaturi de Tine Braila, Centrul de Tineret Tinklub l-au adus pe Mos Craciun in casele unor copiii nevoiasi. Donatiile stranse au fost daruite familiilor nevoiase in special copiilor aducandu-le acestora zambetul pe buze. Articolele vestimentare si jucariile au fost grupate dupa varsta copiilor care au fost vizitati. Au fost alesi pentru aceasta actiune familii cu multi copii, pentru care Mos Craciun nu vine niciodata, familii cu situatii financiare precare. Cu ajutorul asistentilor sociali de la primarie sau cu ajutorul preotului din comunitatile respective, au fost identificate familiile aflate in astfel de situatii.

In spiritul craciunului si al bucuriei de a darui, la actiunea initiata de doua asociatii au participat in final 5 organizatii neguvernamentale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-