Published On: mie, Dec 12th, 2012

Momentan, Braila e sub control, zapada nu face ravagii in judet

Share This
Tags

* Chiar daca zapada a cazut din abundenta, in localitatile din judetul Braila nu exista probleme * Orele de curs tinute in scoli au fost suspendate si nu sunt probleme cu furnizarea energiei electrice *

In urma fenomenelor meteorologice, ninsori abundente, intensificari ale vantului si viscol, manifestate la nivelul judetului Braila, situatia se prezenta astfel, la ora 9.00: intr-un numar de 49 de unitati de invatamant au fost suspendate cursurile, toate localitatile sunt alimentate cu energie electrica si nu exista nicio localitate izolata.

Potrivit Biroului de presa al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta (IJSU) “Dunarea” Braila, pe drumurile nationale de pe teritoriul judetului se actioneaza cu 14 utilajele pentru Imprastierea de material antiderapant si Indepartarea stratului de zapada. Pe drumurile judetene se actioneaza cu 20 utilajele pentru Indepartarea stratului de zapada si Imprastierea de material antiderapant.

“Un numar de trei drumuri judetene sunt partial blocate. Acestea sunt DJ 203 Faurei – Ulmu; DJ 203 Insuratei – Zavoaia; DJ 202D Gradistea – Racovita. Se actioneaza pentru deblocarea celor trei drumuri judetene. S-a restrictionat circulatia autovehiculelor cu masa maxima autorizata mai mare de 7,5 tone pe alte trei drumuri judetene, adica pe DJ 211 Oprisenesti – Bordei Verde, DJ 211A Bordei Verde – Viziru, DJ 212 Viziru – limita cu judetul Ialomita. Pe toate drumurile nationale si judetene se circula in conditii de iarna”, a declarat lt. – col. Stefan Stoian, purtatorul de cuvant al IJSU Braila.

De asemenea, Inspectoratul de Politie al Judetului Braila a amplasat filtre In localitatile Faurei, Viziru, Oprisenesti, Mihai Bravu, Olaneasca si Baraganu pentru informare participantilor la trafic asupra starii drumurilor din judet.

Comentarii

comentariu

About the Author

-