Published On: mar, Dec 18th, 2012

Mandat european de arestare pus in aplicare de politistii braileni, cercetat pentru trafic de fiinte la doar 23 de ani

Share This
Tags

* Tanarul este acuzat de autoritatile judiciare din Germania de trafic de fiinte umane * Pe numele lui a fost emis mandat European de arestare *

Judiciaristii Biroului Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si Postului de Politie Comunal Silistea au efectuat activitati specifice si l-au depistat in ziua de 17 decembrie, la orele 6:00, in localitatea Vamesu, comuna Silistea, pe Florentin N in varsta de 23 de ani, localnic, urmarit la nivel international.

“Autoritatile judiciare din Germania au emis impotriva acestuia un mandat european de arestare, pentru savarsirea infractiunilor de trafic de fiinte umane, cu scopul exploatarii sexuale, proxenetism si tentativa de extorsiune. Tanarul in cauza a fost condus la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati, care a dispus retinerea lui, pe o durata de 24 de ore si incarcerarea in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Galati” a declarat agent principal de politie Camelia Bucur, din cadrul Biroului de presa al IPJ Braila.

Florentin N urmeaza sa fie prezentat instantei de judecata competente, pentru emiterea mandatului provizoriu de arestare preventiva in vederea predarii catre autoritatile germane.

Comentarii

comentariu

About the Author

-