Published On: vin, Dec 7th, 2012

Mall-ul este neatractiv pentru investitori “Armonia” lasat in paragina

Share This
Tags

* Mall-ul Armonia este o investitie de 45 milioane euro si se intinde pe o suprafata de 20 hectare * Lichidatorul nu a reusit sa vanda complexul comercial nici macar la mai putin de jumatate din pretul investitiei *

Lichidatorul judiciar al firmei “Red Project Three”, Casa de Insolventa Transilvania, a intrat in faliment la sfarsitul anului trecut, si nu a reusit sa atraga niciun investitor pentru vanzarea prin negociere directa a mall-ului “Armonia” Braila. Acum creditorii trebuie sa decida o noua strategie de valorificare a acestuia.

“La ultima licitatie organizata pentru vanzarea Armonia Mall nu a fost depusa nicio oferta de preluare. Urmatorul pas pe care il vom face in procedura de vanzare este convocarea unei Adunari a Creditorilor companiei, pentru a aproba o noua strategie de valorificare. Modul in care vom continua procedura de valorificare urmeaza sa fie discutat in cadrul acestei intalniri”, au declarat reprezentantii casei de insolventa.

Strategia de vanzare a proiectului “Armonia” a fost schimbata de  lichidator, trecand la vanzarea prin negociere directa, dupa ce in primavara acestui an nu a reusit sa gaseasca un investitor dispus sa plateasca macar 25 milioane de euro pe proiect.

“Armonia” Braila este o investitie de 45 milioane de euro, si a fost inchis in vara anului 2009. Firma “Red Project Three”, dezvoltatorul proiectului, a intrat in faliment. Mall-ul este situat pe un teren de 20 de hectare, situat la marginea orasului, mai precis In apropierea centurii municipiului la intersectia cu soseaua Focsani.

Comentarii

comentariu

About the Author

-