Published On: sâm, Dec 1st, 2012

LA MULTI ANI ROMANIA!

Share This
Tags

Inca de la ora 10 in aceasta dimineata, autoritatile publice locale alaturi de sute de braileni au dat startul manifestarilor dedicate Zilei Nationale a Romaniei. Casa Tineretului s-a dovedit a fi neincapatoare, pentru toti cei care au simtit azi nevoia sa-si manifeste spiritul nationalist.

Inca de la primele ore, presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu impreuna cu primarul Aurel Simionescu s-au antrenat in organizarea evenimentelor dedicate acestei zile, astfel incat brailenii sa simta cu adevarat ca sunt romani si sa fie mandrii de acest lucru.

In sala de spectacol a Casei Tineretului au intrat pe rand viceprimarii Doinita Ciocan si Alexandru Danaila, alaturi de ei fiind prezent si vicepresedintele Consiliului Judetean, Florin Mija. Pe langa sutele de braileni care au venit sa urmareasca spectacolul si-au facut aparitia si candidatii la alegerile parlamentare. Dintre acestia putem sa-i enumeram pe: Marian Dragomir, Vasile Varga, Alexandru Nazare, Fusea Marian Paul, Petrea Dorin Silviu, Daniel Mitrofan, senatorul Ion Rotaru, Gabriel Musceleanu sau Mariana Nistor.

Dupa ce fanfara militara si corul au intonat imnul Romaniei, prefectul judetului, Mihaela Marcu a dat citire mesajului transmis de primul ministru Victor Ponta. Au urmat interpretari ale Corului Armonia si a elevilor de la Liceul de Arta, iar Ansamblul folcloric Museteanca din Insuratei, a oferit celor prezenti o serie de dansuri populare.

A urmat o serie de defilari ale Armatei Romane, Jamdarmeriei, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, finalul fiind sustinut de Fanfara Militara. Rand pe rand autoritatile locale au depus coroane de flori la monumentul Ecaterinei Teodoroiu, alaturandu-se si personalitatile politice locale.

In jurul orelor 11, in parcarea Palatului Administrativ erau peste 2000 de persoane care asteptau cu nerabdare fasolea cu carnati si vinul fiert. Cu toate ca au existat si guri rele care nu s-au aratat multumite de manifestari, brailenii prezenti s-au simtit bine, vremea fiind si ea favorabila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-