Published On: joi, Dec 6th, 2012

La Moisil e mare bal …umanitar

Share This
Tags

*  Licel Tehnlologic “Grigore Moisil” Braila, a organizat o actiune caritabila pentru copiii si adultii cu nevoie speciale din cadrul fundatiei “Trebuie” *

Actiunea denumita “La Moisil e mare bal…umanitar” a fost organizata cu scopul de a colecta alimente si bani pentru copiii si adultii cu nevoie speciale din cadrul fundatiei “TREBUIE”. Balul a fost organizat la initativa conducerii unitatii, prin director Gagu Florica-Ani si director adjunct. Ciocan Valentin si a consiliului scolar al elevilor prin coordonator educativ Mihai Tuderascu si elevele Stefan Ana Maria si Constantinescu Florentina.

Elevii si profesorii si-au demonstrat creativitatea si imaginatia la un concurs de masti. La concursul de karaoke elevii si-au invitat profesorii la mici recitaluri pe diferite piese iar la finalul balului Dj Mitu George a mixat pentru toti cei prezenti.

Dupa bal 15 elevi ai liceului impreuna cu profesorii coordonatori si prof. Caragata Gherghina au distribuit produsele si sumele colectate Fundatiei “Trebuie” condusa de Ilie Teodora.

Comentarii

comentariu

About the Author

-