Published On: joi, Dec 6th, 2012

La invitatia prietenului sau Mihai Tudose, Leonard Doroftei se intalneste cu locuitorii din Ianca

Share This
Tags

* Evenimentul are loc joi la orele 13.00 la primaria din Ianca *

Deputatul Mihai Tudose le face o mare surpriza locuitorilor din Ianca. Acesta, alaturi de campionul mondial WBA la categoria semi-usoara, Leonard Doroftei, merge joi, 7 decembrie in Ianca unde se vor intalni cu primarul din oras, George Fanel Chirita dar si cu locuitori de acolo care sunt incantati de prezenta pugilistului.

“Ne bucuram de prezenta celui mai mare pugilist roman. Suntem onorati de faptul ca deputatul Mihai Tudose a reusit sa aduca o asemena personalitate la noi in oras. Am organizat un program special la primarie pentru a-i intampina pe cei doi. Dorim ca Leonard Doroftei sa plece cu o impresie placuta de la noi. Ca de obicei, deputatul Mihai Tudose este alaturi de orasul nostru si ne onoreaza de fiecare data prin prezenta sa. De-a lungul anilor, a fost alaturi de noi la evenimente si ne-a oferit sprijinul lui”, a declarat primarul orasului Ianca, George Fanel Chirita.

Doroftei a declarat in exclusivitate pentru ziarul nostru ca se simte onorat de invitatia prietenului sau Mihai Tudose. “Ma cunosc cu Misu de ani de zile si a fost alaturi de mine mereu. Tin minte ca in 2002 cand am castigat titlul de campion mondial a fost printre primii care m-a felicitat. E un prieten adevarat si un om devotat. Ma bucur ca ma aflu alaturi de el si il sprijin in tot ceea ce si-a propus sa faca pentru Braila”, a declarat supercampionul.

Deputatul Mihai Tudose alaturi de pugilistul Leonard Doroftei se vor intalni joi cu locuitorii din Ianca, urmand ca in dupa amiaza zilei de 7 decembrie, Doroftei sa participe la Gala Internationala de Box de la Sala Polivalenta “Danubius”, eveniment care este realizat cu sprijinul Consilului Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-