Published On: lun, Dec 3rd, 2012

Jandarmii braileni au continuat activitatile de prevenire ale Campaniei „Tu decizi! Voteaza legal!”

Share This
Tags

Duminica, 2 decembrie, la meciul de fotbal dintre echipele CF Braila si CS Buftea, din cadrul Ligii a doua de fotbal, angajatii Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila au desfasurat o actiune de prevenire a votului ilegal si a mitei electorale, in cadrul campaniei de informare si constientizare organizata de Ministerul Administratiei si Internelor “Tu decizi! Voteaza legal!”.

Jandarmii aflati in dispozitivul de asigurare a masurilor de ordine publica, in zona Stadionului Municipal Braila, au impartit pliante atat suporterilor, cat si celor care se plimbau prin Parcul Monument. De asemenea, i-au informat cu privire la riscurile la care se expun, in cazul nerespectarii legii electorale.

Cetatenii au fost sfatuiti sa nu primeasca daruri sau bani pentru a vota anumiti candidati si sa semnaleze de indata orice tentativa in acest sens la numarul unic de urgenta 112.

Prin bunuri interzise, in sensul legii, se intelege acele obiecte care au valoare economica semnificativa, precum si marfuri de utilitate alimentara cum ar fi alimente, bauturi alcoolice sau nealcoolice, produse din tutun sau nealimentare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-