Published On: joi, Dec 6th, 2012

Istoria se repeta, inca doua eleve cu nota scazuta drastic la purtare

Share This
Tags

* Infobraila va dezvaluie motivul care a stat la baza conflictului dintre elevele liceului “Mihail Sebastian” *

Directorul Liceului Mihail Sebastian”, prof. Liliana Marin, ne-a declarat in exclusivitate adevaratul motiv al bataii dintre cele doua eleve.

“ Cearta s-a iscat in toaleta scolii, pe fondul unei crize de personalitate, care din pacate a degenerat. Eleva clasei a XI-a a facut un gest necontrolat, iar ce-a din clasa a IX-a i-a atras atentia, motiv de la care a pornit bataia. In acel moment eu le-am surprins, le-am mustrat, am chemat de urgenta la scoala parintii ambelor eleve, urmand ca apoi, amandoua sa fie aduse in fata Consiliului Profesoral si sa li se aplice pedeapsa cuvenita, conform regulamentului scolar”, a mentionat Liliana Marin.

Directorul liceului a tinut sa precizeze si faptul ca nu a anuntat din timp, Inspectoratul de acest conflict, din motiv ca a vrut sa afle toate detaliile, si apoi sa le expuna, nicidecum sa ascunda aceasta nefericita intamplare.

Din cauza ca cele doua eleve se credeau nevinovate s-au reclamat reciproc la politie, insa dupa interventia parintilor s-au decis sa isi retraga plangerile. Desi elevele batause vor scapa de pedeapsa legii, vor fi nevoite sa suporte decizia Consiliului Profesoral, care cu siguranta le va scadea drastic nota la purtare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-