Published On: joi, Dec 20th, 2012

Initiativa Colegiului ”Ghe.M.Murgoci”, a V-a editie a Targului de Craciun “Pui de Brad”

Share This
Tags

*  Elevii au pregatit produse traditionale pe care le-au oferit spre vanzare * Banii stransi vor merge la copii cu dizabilitati si la colegii cu nevoi speciale ai micilor vanzatori *

Astazi, incepand cu ora 08.00, in incinta Salii de sport Colegiului”Ghe.M.Murgoci”, a avut loc aV-a editie a Targului de Craciun “Pui de Brad”. Organizat de conducerea liceului, evenimentul a fost pus in valoare de elevii claselor aV-a pana la aXII-a, care s-au straduit sa ofere cele mai bune si originale produse. Mancare gatita sau prajituri, toate au avut succesul scontat atat pentru micii vanzatori cat si pentru cumparatori.

“Banii stransi din vanzarea produselor traditionale vor merge o parte la elevii cu nevoi speciale ai Colegiului nostru iar o parte la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Braila. Anul trecut am donat toata suma de bani unui elev de-al nostru pentru o operatie la genunchi”, ne-a declarat profesor Viorica Mosescu, director al colegiului national”Ghe.M.Murgoci”.

Persoana desemnata de organizarea acestui eveniment caritabil, eleva Diana Penes a realizat un clasament al celor mai bine vandute produse si castigatoare au iesit clasele V B,IX B, IX B, VI B.

Directorul DGASPB Braila s-a aratat foarte incantat si in acest an de actiunea caritabila:” In cazul in care mai raman bani dupa ce vor oferi elevilor cu nevoi speciale, acestia vor merge la copii alfati in sistemul de protectie. Cele 40 de cadouri pe care elevii le-au pragatit si de care nu am stiut, vor fi o mare surpriza pentru copii cu dizabilitati ai Centrului”Pescarusul”, ne-a declarat Simona Cimpoae.

Comentarii

comentariu

About the Author

-