Published On: joi, Dec 6th, 2012

Inginera de la “Braiconf”, condusa pe ultimul drum

Share This
Tags

* Camelia B, inginera de la “Braiconf”, ucisa de un sofer de maxi-taxi luni, a fost inmormantata in cursul dupa-amiezei de joi * Colegele de breasla au iesit in strada pentru a-i aduce un ultim omagiu * Conducatorul auto este cercetat penal si risca iinchisoare de la 2 la 7 ani *

In dupa-amiaza zilei de joi, 6 decembrie, inginera de la “Braiconf” Camelia B., in varsta de 47 ani, a fost condusa pe ultimul drum de familie si apropiati.

Dupa ce convoiul funerar a parasit Biserica “Sf. Constantin”, colegele de breasla ale femeii au parasit pentru cateva minute sectiile in care isi desfasurau activitatea si au iesit in strada. In momentul in care cortegiul a ajuns in dreptul fabricii de confectii, sirena folosita pentru anuntarea incendiilor a fost pornita, iar femeile au inceput sa o aplaude.

* Soferul de maxi-taxi va intra la “mititica” *

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Braila, inspector principal de politie Jenel Sogor, conducatorul de maxi-taxi, care a accidentat mortal, luni, 3 decembrie, pe Camelia B., de 47 ani, pe strada Grivitei, la intersectia cu strada Scolilor, risca pedeapsa cu inchisoarea.

“Fapta sa se pedepseste conform Art. 178 din Codul penal, iar conducatorul auto este acuzat pe uciderea din culpa ca urmare a nerespectarii dispozitiilor legale ori a masurilor de prevedere pentru exercitiul unei profesii sau meserii, ori pentru efectuarea unei anume activitati. Infractiunea se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 7 ani”, ne-a informat inspector principal de politie Jenel Sogor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-