Published On: mie, Dec 12th, 2012

Increderea costa, doi braileni inselati de propiile cunstinte isi cauta dreptatea la Politie

Share This
Tags

* Doua persoane au reclamat marti, 11 decembrie, la politie faptul ca cei carora le-au dat sume de bani sau obiecte in urma unei intelegeri verbale refuza sa le restituie *

Braileanul C.M. (58 de ani) s-a prezentat la Politie si a reclamat ca, la sfârsitul lunii octombrie, în urma unei întelegeri verbale, i-a dat de bunavoie unui barbat  din localitatea Chiscani, un televizor color si o bicicleta, iar la data de 25.11.2012, când i le-a cerut înapoi, acesta a refuzat sa i le returneze. Prejudiciul a fost estimat de barbatul care a ramas fara bunurile imprumutate, la valoarea de 1.200 de lei cu care se constituie parte vatamata in procesul penal. In urma verificarilor politistilor a fost intocmit dosar penal pentru abuz de incredere.

Un pensioanr de 84 de ani s-a prezentat la sediul Politiei Municipiului pentru a reclama faptul ca la inceputul lunii noiembrie 2012, i-a dat unei brailence de 62 de ani, suma de 500 de lei, cu titlu de imprumut dar aceasta refuza sa i-o restituie. Cercetarile continua pentru a audierea femii care a fost acuzata. }i in acest caz a fost intocmit dosar penal pentru abuz de incredere.

Comentarii

comentariu

About the Author

-