Published On: Soare, Dec 16th, 2012

In timp ce un barbat cazuse pe zapada din cauza consumului de alcool, un tanar “il facea la buzunare”

Share This
Tags

* Profitand de faptul ca barbatul care cazuse era in stare avansata de ebrietate, un tanar cu mult spirit civic il ajuta golindu-i buzunarele *

In noaptea de vineri spre sâmbata, la orele 2:10, Aurica G. de 31 de ani, din comuna Cazasu, a sesizat la Politie, apelând numarul pentru urgente 112, faptul ca, In timp ce Indeparta zapada pe Bulevardul A.I.Cuza, la intersectia cu strada Mihai Eminescu, un tânar necunoscut sustrage bunuri din buzunarul unui alt barbat aflat In stare avansata de ebrietate, care era cazut pe zapada.

Un echipaj de siguranta publica a Politiei s-a deplasat urgent In locul indicat si i-au depistat si identificat In zona pe Marius V. de 31 de ani si Nicusor I. de 21 de ani, ambii din Braila, primul având asupra lui un telefon mobil despre a carui provenienta nu a putut da detalii.

Politistii au mai stabilit ca victima infractiunii de furt calificat este Vasile C. de 34 de ani, domiciliat in Braila, cazut pe zapada, In stare avansata de ebrietate.

Tanarului hot i s-a Intocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de furt calificat, valoarea prejudiciului fiind de 150 de lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-