Published On: vin, Dec 7th, 2012

In penultima zi de campanie electorala “Luam 7 mandate !”

Share This
Tags

* Este afirmatia Presedintelui PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu *

Intrebat in cadrul unei conferinte de presa despre ultimile sondaje, presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu a precizat ca:”Pe Colegiile 1-2 suntem deja castigatori deoarece nu avem contracandidati. Nazare crede ca daca apare cu Diacomatu a castigat. Parerea mea e ca a pierdut din voturi in acest fel. Intr-o discutie cu el i-am zis sa mearga pe culoarul lui, nu m-a ascultat. In Colegiile 3 si 4 castigam detasat, nu vad ce se poate intampla. In Colegiul1 da din coate Marian Fusea care a juns la 19 procente, daca nu inchide colegiile pierde, la fel PP-DD, dar candidatii nostri isi vad fiecare de treaba lor. Luam 7 mandate sigur”.

Acum la sfarsitul campaniei electorale, edilul sef a constatat ca alianta USL nu prea are contracandidati. Gheorghe Bunea Stancu a mai spus ca potrivit ultimilor cifre:”USL se afla pe primul loc in sondaje, urmeaza PP-DD, apoi Alianta Romania Dreapta. Atata timp cat noi nu facem greseli, PP-DD nu are sanse. De cand a inceput aceasta lupta electorala mai raman cu mana pe telecomanda pret de 50 secunde sa vad ce mai latra Diaconescu. Nu are sanse la noi la Braila, noi suntem pe locul I, nu am motive sa-i atac”, a mai declarat presedintele PSD.

Edilul a mai fost intrebat cum comenteaza iesirea pe postul local ”TV Braila” a fostului sau contracandidat de la locale, Sergiu Diacomatu pentru sustinerea lui Alexandru Nazare, candidatul Colegiului 2, Camera Deputatilor din partea ARD:

“Sa-mi consum timpul cu Diacomatu nu cred ca merita. Daca postul TV Braila cu tot cu moderatoare se vinde, inseamna ca sunt de aceeasi teapa cu el. I-am telefonat sefului acestei televiziuni pentru ca eu fusesem cu o seara inainte si am discutat despre alianta USL, eu nu am vorbit despre el, nu am furat din supermarketurile din afara tarii ca el. Individul asta ne povesteste despre generatii, ca furam banii, daca i-am fura unde sunt atunci, de ce la Consiliul Judetean raman tot timpul bani, el vorbeste despre visele lui probabil. Dar balonul se desumfla repede”, a mai adaugat Gheorghe Bunea Stancu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-