Published On: vin, Dec 7th, 2012

In luna cadourilor, liceele brailene primesc premii pentru rezultatele deosebite din acest an de la Bacalaureat

Share This
Tags

* Liceele brailene vor fi premiate sambata, la teatrul “Maria Filotti” pentru rezultatele obtinute anul acesta la examenul de bacalaureat *

Evenimentul ava vea loc in Holul Monumental al Teatrului incepand cu ora 18:00.

La examenul de bacalaureat din acest an rata de promovabilitate la nivelul judetului Braila a fost de 63% cu mult peste media pe tara care a fost de 43,04%. Consiliul Local Municipal a decis sa recompenseze rezultatele obtinute de elevii braileni la examenul de bacalaureat din acest an prin acordarea unor diplome onorifice pentru 20 de licee si colegii din municipiu.

Vor primi Diplome Onorifice de Excelenta: Colegiul National „Gheorghe Munteanu Murgoci”, Liceul Teoretic “Nicolae Iorga”, Colegiul National “Nicolae Balcescu”, Liceul Pedagogic “D.P. Perpessicius”, Liceul de Arta “Haricleea Darclee”, Liceul Teoretic “Panait Cerna”, Colegiul National “Ana Aslan”, Colegiul Tehnic “Edmond Nicolau” si Colegiul Economic “Ion Ghica”.

Diplome Onorifice de Merit vor primi: Liceul Economic “Petre S. Aurelian”, Grupul Scolar “Constantin Brancoveanu”, Grupul Scolar de Prelucrare a Lemnului “C. Brancusi”, Grupul Scolar “Gh. K. Constantinescu”, Colegiul Tehnic “Panait Istrati”, Liceul cu Program Sportiv, Grupul Scolar “Grigore Moisil”, Colegiul Tehnic “C.D. Nenitescu”, Grupul Scolar “Anghel Saligny”, Liceul Teoretic “Mihail Sebastian” si Liceul UCECOM Spiru Haret.

“Ma bucur ca in sfarsit se gandeste cineva sa premieze liceele si sa le recunoasca meritele. Ar fi foarte bine sa fie premiate cu majorari de buget dar cred ca premiul va consta in felicitari si diplome”, a declarat inspectorul scolar general, Iulian Danielescu.

Festivitatea de premiere va fi urmata de un spectacol de canto, vioara si pian, sustinut de elevii Liceului de Arta „Hariclea Darclee”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-