Published On: mie, Dec 12th, 2012

In depresie din cauza unui pusti brailean, Sexy-Braileanca adoarme doar cu pastile, plange zilnic si nu mananca mai nimic!

Share This
Tags

* Sexy-Braileanca trece prin necazuri mari * Parasita de iubit fara nici o explicatie, blonda a ajuns sa fie macinata de o depresie crunta, care-i distruge organismul * Prietenele ei se tem sa nu faca un gest necugetat *

Aflata la Viena, de cateva saptamani, pentru a-si face un control medical in urma unei raceli care persista de trei luni, Sexy-Braileanca a cazut din lac in put. Se pare ca un alt motiv pentru care a dorit sa plece din tara este nemultumirea din viata personala, blonda trecand printr-un impas amoros.

Potrivit unor surse din anturajul Florinei, se pare ca iubitul ei a parasit-o fara sa-i dea nici o explicatie, fapt care a afectat-o enorm: “Prietenul ei de la Braila s-a distantata de ea. Nu s-au mai vazut, nu o mai suna, nu o mai cauta, iar ea nu intelege de ce. Nu s-au certat, nu exista nici un motiv. Acum, Florina a ajuns in pargul depresiei. Plange in fiecare zi dupa el si abia rontaie cate ceva ca sa nu i se faca rau. Noaptea nu poate sa doarma si ia in fiecare seara pastile ca sa se poata odihni. Fara pastile, nu adoarme. Noi chiar ne facem griji pentru ea si ne gandim ca nu cumva la un moment dat, sa ia mai multe pastile decat trebuie”, a povestit una dintre prietenele Florinei.

Se pare insa ca Sexy-Braileanca intentioneaza sa se intoarca in tara in preajma sarbatorilor si probabil ca spera ca atunci sa se si impace cu pustiul din Braila care i-a pus sufletul pe jar.

Comentarii

comentariu

About the Author

-