Published On: sâm, Dec 22nd, 2012

In cabinet sau in spital?

Share This
Tags

*Medicii care impun consultatii in particular vor fi trasi la raspundere

Presedintele CJ Braila a tinut sa puncteze in ultima sedinta faptul ca situatia medicilor care isi indruma pacientii catre cabinetele particulare a intrecut orice masura.

Gheorghe Bunea Stancu a precizat ca incepand cu 2013, medicii care se indeletnicesc cu astfel de practici vor fi trasi la raspunedere.

“In continuare sunt practici din partea unor medici care au in cuvantul de ordine faptul ca nu avem conditii la Spitalul Judetean si indruma oamenii catre cabinetele particulare.Va trebui ca in 2013, acest narav sa fie indreptat. Nu toti medicii sunt la fel, dar inclusiv ieri intr-o zona comerciala m-au oprit doi, trei oameni, pe care nu-i cunosteam si mi-au reclamat exact acest subiect. Am cautat sa stau departe de aceasta problema, dar daca lucrurile degenereaza si au depasit o practica, pentru ca acum am ajuns la impunere, nu mai este o practica, atunci va trebui sa luam si masurile care se impun in astfel de cazuri”, a declarat presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-