Published On: joi, Dec 13th, 2012

Iarna a pus stapanire pe Braila, se mentine restrictia pe 3 drumuri judetene

Share This
Tags

* Venirea iernii este resimtita din plin de Braileni * Pe trei drumuri judetene se mentin restrictiile de circulatie, iar unitatile de invatamat dintr-o localitate din judet si-au suspendat cursurile *

In urma fenomenelor meteorologice, ninsori abundente, intensificari ale vantului si viscol, manifestate la nivelul judetului Braila, pe drumurile nationale si judetene se circula in conditii de iarna. De asemenea, se mentine restrictia de circulatie a autovehiculelor cu masa maxima autorizata mai mare de 7,5 tone pe DJ 211 Oprisenesti- Bordei Verde, DJ 211A Bordei Verde- Viziru- Cuza Voda si DJ 212 Cuza Voda- Mihai Bravu.

“Toate localitatile sunt alimentate cu energie electrica. Nu sunt localitati izolate, iar astazi sunt suspendate cursurile unitatilor de invatamat din localitatea Traian Sat. In vederea prevenirii deceselor prin hipotermie au fost cazate pe timpul noptii cinci persoane fara adapost la Centrul Social de Gazduire in regim de urgenta din soseaua Ramnicu Sarat numarul 115 al Directiei de Asistenta Sociala a Primariei Braila”, a declarat lt. col. Stefan Stoian purtator de cuvant al ISU Braila.

Inspectoratul de Politie al Judetului Braila mentine un filtru in localitatea Viziru pentru informare a participantilor la trafic.

Comentarii

comentariu

About the Author

-