Published On: vin, Dec 28th, 2012

HC Dunarea castiga amicalul cu Danubius Gatati

Share This
Tags

* HC Dunarea Braila- HC Danubius Galati 30-23 (14-15) *

Astazi incepand cu orele 9:30, Sala polivalenta Danubius a gazduit turneul de pregatire organizat de Handbal Club Dunarea Braila. La aceasta competitie participa echipele Danubius Gatali, HCM Roman si CSM Ploiesti.

Prima partida s-a disputat intre rivalele de la malul Dunarii, HC Dunarea Braila si HC Danubius Galati. Cu toate ca au inceput bine partida, elevele lui Ioan Baban au fost conduse la pauza cu un gol, tabela aratand dupa 30 de minute de joc scorul 15-14 pentru Danubius Galati. In cea de-a doua repriza, echipa braileana s-a desprins usor prin reusitele Alinei Horjea si ale Adei Moldovan, dar si prin paradele celor doi portari, Mirela Nichita si Elena Voicu. Din lot au lipsit din cauza unor probleme medicare Andreea Barbos si Gabriela Dobre. HC Dunarea Braila a incheiat primul meci din cadrul acestui turneu cu o victorie categorica de 30-23.

Marcatori: Ada Moldovan 9, Alina Horjea 6, Gabriela Perianu 6, Iryna Shutska 3, Adina Brot 2, Bojana Agatunovic 2, Liliana Craciun 1, Andreea Adespii 1,

Urmatoarea partida a avut loc intre CSM Ploiesti si HCM Roman scorul la pauza fiind de 10-16 iar dupa 60 de minute de joc, echipa din Roman s-a impus cu 19-27.

In aceasta dupa-amiaza se vor mai disputa alte doua partide. Cu incepere de la orele 17:00, HC Danubius intalneste CSM Ploiesti iar de la orele 19:00 HC Dunarea joaca impotriva echipei HCM Roman.

Sambata, 29 decembrie cu incepere de la orele 10:00, HCM Roman intalneste HC Danubius Galati, iar turneul de pregatire va fi incheiat de meciul dintre HC Dunarea si CSM Ploiesti.

Comentarii

comentariu

About the Author

-