Published On: mar, Dec 11th, 2012

Elevii nostrii recunoscuti la Focsani, o eleva din Braila a fost numita secretar al Consiliului Regional al Elevilor

Share This
Tags

* Braileanca, Roxana Piper, a fost aleasa in functia de secretar al Consiliului Regional al Elevilor, regiunea sud- est prin vot democratic *

Membrii Consiliului Judetean al Elevilor Braila au participat in perioada 7-8 septembrie la Conferinta Consiliului Regional al Elevilor, din regiunea Sud- Est.

La eveniment s-a ales in mod democratic noua structura de conducere a Consiliului Regional al Elevilor Sud-Est, organizatie care coordoneaza activitatea pe plan regional a Consiliului Elevilor si reprezinta o punte de legatura intre Consiliul Judetean al Elevilor si Consiliul National al Elevilor. S-a stabilit noul presedinte, vicepresedintele si secretarul Consiliului Regional al Elevilor Sud-Est. Functia de secretar in cadrul Consiliului Regional al Elevilor a fost ocupata de braileanca Roxana Piper. Functia de presedinte al Biroului Executiv al Consiliului va fi indeplinita de Madalin Gavrila, din Buzau, in functia de vicepresedinte fiind aleasa Marilena Panait, din Galati. Comisia de validare a alegerilor a fost formata din Alexandra Voicu, presedintele regiunii in perioada 2011-2012, si Andrei Bogdan Petre, presedintele Consiliului National in aceeasi perioada. In cadrul intâlnirilor de la finele saptamânii trecute au avut loc sesiuni de cunoastere si de stabilire a strategiei de dezvoltare organizationala a acestei structuri.

La Conferinta Consiliului Regional al Elevilor din Regiunea Sud-Est, intitulata „Dezvoltarea si valorizarea Consiliului Regional al Elevilor in context european”, au luat parte presedintii si vicepresedintii consiliilor judetene ale elevilor din judetele Vrancea, Braila, Buzau, Constanta, Galati si Tulcea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-