Published On: joi, Dec 13th, 2012

Eleva batausa se va prezenta in fata instantei, soarta Copanikai va fi decisa in ianuarie

Share This
Tags

* In prima luna a anului viitor, “Copanika” isi va primi pedeapsa din partea instantei, dupa ce a agresat o alta eleva din Braila *

Eleva Colegiului National “Ion Ghica”, Braila cea care a umilit, batut si amenintat o adolescenta, careia i se dadea prietena a ajuns in fata instantei de judecata.

Dosarul in care Angelica Dima, in vârsta de 16 ani, este judecata pentru infractiunea de lovire sau alte violente a fost inregistrat pe rolul Judecatoriei Braila. Dupa cum se precizeaza pe site-ul instantei, primul termen de judecata a fost stabilit pentru data de 29 ianuarie.

In urma cu aproape o luna de zile, Angelica a primit o lovitura dureroasa din partea procurorilor Parchetului de pe lânga Judecatoria Braila, care au trimis-o in judecata pentru lovire sau alte violente si amenintare. Totusi, in fata anchetatorilor, adolescenta nu si-a recunoscut decât una dintre fapte, cea de lovire, sustinând ca nu a amenintat-o pe Iuliana Lupu. Imaginile vorbeau insa de la sine, intrucât filmarea prezenta intregul “tratament” suferit de victima de 15 ani, eleva la Liceul de Arta “Hariclea Darclee”. Ea a fost lovita in mod repetat si pusa sa ii pupe picioarele batausei.

Intreaga scena violenta a fost filmata de o amica a agresoarei, la cererea acesteia, care a scapat de raspunderea penala intrucât nu au existat probe care sa ii ateste vinovatia.

Comentarii

comentariu

About the Author

-