Published On: mar, Dec 18th, 2012

Dupa ce au baut impreuna, un brailean si-a omorat prietenul

Share This
Tags

* Aflati la domiciliul agresorului pentru a consuma bauturi alcoolice, intre cei doi prieteni de pahar s-a iscat un conflict spontan care s-a sfarsit tragic pentru barbatul de 43 de ani * Un apropiat al celor doi a fost cel care a solicitat sprijinul Politiei *

In dimineata zilei de 16 decembrie, la orele 6:00, un brailean a sesizat telefonic politistii din cadrul Postului de Politie Comunal Marasu, cu privire la faptul ca numitul Mihai C, in varsta de 43 de ani, din satul Tacau, comuna Marasu, se afla decedat in curtea locuintei lui Pavel P din acelasi sat.

“In cauza a fost constituit un colectiv format din politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si Sectiei 2 de Politie Rurala Chiscani, care, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lânga Tribunalul Braila, au stabilit ca, in noaptea de 15 spre 16 decembrie, C.M, O.P si P.P au consumat impreuna bauturi alcoolice la domiciliul acestuia din urma. La un moment dat, intre victima si P.P s-a iscat un conflict in urma caruia acesta l-a lovit pe celalalt cu un cutit in zona toracelui, provocându-i leziuni”, ne-a declarat agent principal de politie Camelia Bucur, din cadrul Biroului de presa al IPJ Braila.

Cadavrul a fost transportat la morga Serviciului Judetean de Medicina Legala Braila, medicul legist urmând sa efectueze autopsia pentru a stabili cauza mortii si daca exista raport de cauzalitate intre leziunea produsa de lovitura de cutit si deces. Procurori din cadrul Parchetului de pe lânga Tribunalul Braila au dispus retinerea agresorului, pe o perioada de 24 de ore, pentru savârsirea infractiunii de omor, iar astazi va fi prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva. La cei 58 de ani pe care ii are, Pavel P risca ani grei de inchisoare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-