Published On: joi, Dec 6th, 2012

Dupa ce a iesit dintr-o inchisoare Norvegiana, un brailean a disparut fara urme

Share This
Tags

* Vasilica Marcel, in varsta de 49 de ani, a disparut dupa ce si-a anuntat telefonic fratele ca a iesit dintr-o inchisoare Norvegiana *

Pe 3 noiembrie acesta a purtat o discutie telefonica cu fratele lui caruia i-a spus ca s-a liberat dintr-un penitenciar din orasul Oslo, Norvegia si ca intentioneaza sa plece in Danemarca si apoi in decembrie sa revina in Romania. De la aceasta data nu a mai luat legatura cu nici un membru. Acesta este cunoscut printre prietenii saI cu numele de Joe. Nu sufera de afectiuni medicale cronice sau de boli psihice. Barbatu are 170 de cm, corpolenta slaba, par carunt, tuns scurt, ten masliniu, ochi caprui, nas mijlociu, drept, urechi ovale cu lob dezlipit, dantura completa, grupa sanguina 01. Are tatuaj pe piept reprezentand mai multe chipuri de femei si pe ambele brate, reprezentand prenume de femei, un tatuaj pe unul dintre brate, avand inscrisul ZONIA, si o cicatrice postoperatorie in zona abdominala.

Politistii braileni au solicitat urmarirea acestuia la nivel national si in statele membre Schengen.

Cei care ar putea da relatii despre locul unde s-ar putea afla sunt rugati sa apeleze, gratuit, numarul pentru urgente 112, ori 0239/606.100, interior 20162, la Biroul Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-