Published On: mie, Dec 12th, 2012

Dupa 24 de ore in care a fost internata la terapie intensiva, Oana Zavoranu a iesit din coma si a fost externata marti seara

Share This
Tags

* Oana Zavoranu, internata luni noaptea in stare critica la Spitalul Floreasca, si-a revenit marti seara si a fost extrernata cu putin timp inainte de miezul noptii * Iubitul ei a confirmat pentru cancan tv ca actrita in varsta de 39 de ani “este acasa” *

Oana Zavoranu a fost in coma ore in sir, dupa ce ar fi luat un pumn de pastile. Apropiatii dau de inteles ca, zile la rand, s-a plans de dureri groaznice de cap.

Nu este exclusa, insa, nici varianta unei tentative de suicid. Familia a vrut sa pastreze discretia in privinta starii sale de sanatate.

Prietenul ei Razvan este extrem de ingrijorat si i-a stat alaturi.

Alarma s-a dat luni, in jurul orei 22 cand o prietena de-a Oanei Zavoranu a gasit-o inconstienta in locuinta. Medicii de la ambulanta, sositi de urgenta la fata locului i-au acordat primul ajutor, au intubat-o si au dus-o direct la Spitalul de Urgenta Floreasca.

In scurt timp au ajuns la camera de garda Razvan, iubitul Oanei, dar si mama ei. Marioara Zavoranu era vizibil speriata de vestea primita.

Cum de a ajuns actrita in varsta de 39 de ani in stare critica? Sunt luate in calcul doua variante: fie a exagerat cu pastilele pe care le lua pentru durerile de cap de care se plangea de cateva zile, fie a vrut sa isi puna capat zilelor cu un pumn de somnifere. Aflata pe sectia de terapie intensiva-toxicologie, Oana Zavoranu a fost in coma profunda.

Cu doar o zi inainte de acest incident, vedeta isi trada tristetea

printr-un mesaj postat pe un site de socializare.

“Va iubesc si, chiar daca nu sunt in “apele mele” din cauza unei cumplite dureri de cap, va doresc o duminica frumoasa, langa cel sau cea iubita, pentru ca, la sfarsitul zilei, dragostea e de fapt cea care te face sa poti continua si atunci cand simti ca nu mai poti” .

Daca se confirma faptul ca a vrut sa se sinucida Oana Zavoranu va avea, cel mai probabil, nevoie de consiliere psihologica. Cu atat mai mult cu cat, Pepe, fostul ei sot, a declarat nu o data ca Oana a avut in trecut mai multe astfel de tentative.

Comentarii

comentariu

About the Author

-