Published On: mar, Dec 18th, 2012

Din cauza unui boiler defect o familie si-a vazut moartea cu ochii

Share This
Tags

* Atat barbatul in varsta de 36 de ani cat si sotia acestuia de 35 ani au lesinat in urma acumularii de gaz gpl in camera * Copilul celor doi a fost cel care i-a gasit inconstienti si a alertat imediat vecinii, care au cerut ajutor specializat prin serviciul de urgenta 112 *

Acumularea de gaze in camera celor doi soti a fost cauzata de defectiunea unui boiler folosit de acestia pentru incalzirea apei utilizata. Nefericitul incident ar fi putut avea consecinte mult mai grave, existand pericolul unei explozii.

“Minorul familiei a fost cel care si-a gasit parintii inconstienti, si a cerut ajutor din partea vecinilor. Acestia au solicitat ajutor specializat prin servicul 112, iar cele doua victime au fost transportate la Unitatea de Primire Urgente Braila, unde au primit ingrijirile medicale care se impuneau. De vina pentru producerea acestei acumulari de gaze a fost un boiler defect utilizat de familie”, a declarat agent principal de politie Camelia Bucur, din cadrul Biroului de presa al IPJ Braila.

La fata locului au fost dislocate 2 ambulante din care una de tip C2 cu medic. Pacientii au fost gasiti inconstienti cu tegumente palide si dupa ce si-au recapatat constiinta, au prezentat varsaturi. Dupa acordarea ingrijirilor mdicale care se impuneau la fata locului, pacientii au fost trasportati la UPU BRaila. Atat Dragos C. cat si Mihaela C. au fost extrenati la cerere.

Comentarii

comentariu

About the Author

-