Published On: mie, Dec 5th, 2012

Deputatul vostru in Colegiul 3: Candidatul USL, Marian Dragomir duce o campanie curata, bazata pe proiecte

Share This
Tags

Social-democratul Marian Dragomir are ca experienta politica alegerile parlamentare din 2008, cand a candidat pe Colegiul 2, Senat Braila si unde a obtinut un procentaj de 48.47% pentru PSD, 50.23% pentru Municipiul  Braila si 46.78% in orasul Insuratei si in 21 de commune. La acele alegeri, Marian Dragomir i-a avut adversari pe Mitroi Nicolae – Presedinte Organizatia Judeteana PD-L Braila si fost prefect al judetului Braila care a obtinut un procent de 22 % si pe Cibu Constantin Presedinte Organizatia Judeteana PNL  Braila si  fost primar Municipiul Braila, Senator prin redistribuire cu un procent la urne de18 %. Dragomir a candidat si la alegerile europarlamentare din anul 2009 unde a ocupat pozitia 14 pe lista nationala a PSD cu un procent national de 31% si cu 40.93% pe plan local.

* Campanie inedita cu filme 3D, marca Marian Dragomir

Marian Dragomir a avut initiativa de a le oferi tuturor brailenilor posibilitatea de a viziona un film 3D. Pentru ca nu sunt multi cei care isi permit un bilet la cinematograf, candidatul le-a facut o surpriza cetatenilor.

“Noi am inceput sambata si duminica cu doua spectacole, iar de luni pana vineri vom avea cate un spectacol. Am considerat ca exista in cartierele municipiului Braila foarte multi copii, dar si cetateni peste o anumita varsta, care nu au posibilitatile materiale sa mearga la Cinema Multiplex pentru a vedea ultima tehnologie in domeniul filmului sau ultimele noutati in domeniul cinematografiei. Pentru acestia am adus tehnologia la ei acasa. In acest sens, am incheiat un contract cu o societate comerciala care detine licentele necesare, iar un numar de 2.070 de persoane au primit invitatii pentru a viziona in format 3D, filmul “Avatar”. Cea mai mare multumire este ca am vazut copii fericiti, dar si oameni de peste 60 de ani, care la iesirea din sala au mentionat ca este pentru prima data cand vad astfel de filme si au plecat acasa incantati”, a declarat Marian Dragomir.

* Marian Dragomir s-a implicat intens in cresterea si educatia copiilor din Braila

Pe parcursul anului trecut candidatul USL a construit si donat un parc pentru copii municipalitatii. De-a lungul timpului Marian Dragomir a facut periodic donatii familiilor, constand in rechizite pentru copii.

“Am invatat sa dam din profitul nostru celor care ne-au adus prosperitatea. In luna decembrie a anului 2011 am realizat si donat Primariei Municipiului Braila un parc de joaca pentru copii, cu suprafata de 830 m.p. Apartin unei generatii noi, cu o mentalitate noua si am ca prioritate proiecte moderne. Pentru mine varsta reprezinta faptul ca tineretea si energia pot conduce catre o activitate intensa, iar experienta in administratia locala, in conducerea institutiilor publice, imbinata cu cea din mediul privat, o garantie. Candidez cu dorinta de a incepe o cariera de succes in Parlament”, a declarat Marian Dragomir.

* Marea pasiune a lui Marian Dragomir sunt porumbeii

Candidatul USL este pasionat de toate activitatile in natura. Vanatoarea, pescuitul dar in special cresterea porumbeilor sunt doar cateva din pasiunile pe care Marian Dragomir le impartaseste.

“Pentru unii columbofili trecutul reprezinta unitatea etalon. Pentru mine trecutul este o istorie frumoasa de care imi amintesc cu placere. Este posibil sa ajungi odata in varf. Sa te mentii in top este cea mai mare provocare. In anul 2008 am participat la toate cele 5 concursuri de fond si maraton organizate de Asociatia Columbofila Danubius Braila impreuna cu alti columbofili din judetele Braila, Galati (Tecuci), Vrancea si Tulcea. Anii 2008 si 2009 au fost cei mai dificili pentru mine, ca urmare a mutarii tuturor porumbeilor in luna ianuarie a anului 2008 in noua crescatorie. Cu toate dificultatile aparute ca urmare a schimbarii crescatoriei a demotivarii porumbeilor am reusit sa am unele rezultate care pot fi considerate bune, avand in vedere ca am concurat numai cu porumbeii nascuti si zburati peste granita din crescatoria veche”, scrie Dragomir pe blogul personal.

Candidatul USL in Colegiul 3 la Camera Deputatilor, Marian Dragomir s-a remarcat de-a lungul timpului in sanul organizatiei PSD, avand numeroase diplome de merit si onoare, obtinute in urma rezultatelor impresionante ale activitatilor sale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-