Published On: Soare, Dec 16th, 2012

Demisii in PNL, Liberalii au ales sa nu pateze numele partidului

Share This
Tags

* Eduard Puiu si Eduard Ciocan au fost dusi in capitala cu mandate de prezentare datorita implicarii lor intr-un dosar privind obtinerea unor contracte de achizitii publice *

In cadrul sedintei Biroului Politic Teritorial al PNL Braila, desfasurata in data de 16 decembrie 2012, Eduard Ciocan si Eduard Puiu si-au dat demisia din toate functiile politice detinute in cadrul partidului. In plus, domnul Eduard Ciocan a anuntat ca va demisiona si din functia de consilier in cadrul Consiliului Local Municipal Braila.

Cei doi si-au motivat deciziile, prin faptul ca nu doresc ca numele Partidului National Liberal sa fie asociat cu anchetele in care sunt implicati, mai ales ca acestea nu au niciun fel de legatura cu activitatea lor politica.

Membrii Biroului Politic Teritorial al PNL Braila au luat act de cele doua demisii si considera ca acestea reprezinta un gest de onoare.

Din investigatiile pe care le-au facut politistii si procurorii din capitala, a reiesit ca o institutie din Bucuresti ar fi atribuit contracte cu valoare sub 15.000 euro fiecare, pentru care nu se organizeaza licitatii publice, doar catre anumite firme. Per total valoarea acestor contracte depaseste 1,5 milioane lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-