Published On: mie, Dec 19th, 2012

Datorita unei greseli de montare a stelutei din varful bradului din fata Primariei, Braila este aparata de varcolaci

Share This
Tags

* Montarea stelutei din varful bradului amplasat in fata Palatului Administrativ s-a facut eronat * Pozitia actuala a decoratiunii are o semnificatie aparte pentru practicantii de magie *

Steluta din varful Bradului de Craciun amplasat in fata Palatului Administrativ al judetului Braila are menirea de a ne apara de varcolacii care ies in numar mare la facut victime doar in noptile cu luna plina. Potrivit practicantilor magiei negre steaua intoarsa cu varful in jos si in jurul careia sunt aprinse sapte lumanari de ceara curata,  ii apara pe cei aflati in jurul simbolului de atacurile varcolacilor. Simbolul este valabil insa numai in noptile cu luna plina, atunci cand oamenii atinsi de blestem se transforma in lupi. Tot traditia populara spune insa ca steaua intoarsa nu trebuie folosita abuziv. Cine se adaposteste sub o stea intoarsa sau intr-o casa care are desenat pe perete acest simbol este condamnat sa nu treaca in cealalta lume dupa moarte iar spiritul ramane pe pamant unde ii bantuie pe cei vii.

Interesant este faptul ca tot o stea intoarsa este si in varful bradului de Craciun amplasat in fata Catedralei din Bariera Calarasilor.

Se pare ca totul este din vina unor muncitori care habar nu au avut ce fac. Pana se va repara situatia, daca se va repara, putem sa stam linistiti. Nu vom fi atacati de varcolaci, iar cei care se adapostesc sub stea vor devenii stafii, dupa deces desigur.

Comentarii

comentariu

About the Author

-