Published On: sâm, Dec 1st, 2012

Cupa Brailei si-a desemnat castigatorii

Share This
Tags

* Dupa aproximativ trei luni de competitii sportive cele mai bune echipe au fost premiate *

Consiliul Judetean Braila alaturi de Primaria Municipiului Braila a organizat si in acest an competitia tinerilor braileni, Cupa Brailei. Din cei peste 900 de participanti, presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu si primarul Aurel Simionescu a premiat cele mai bune echipe si cei mai buni jucatori. Ca la fiecare editie, premierea avut loc in Sala Polivalenta Danubius, unde tinerii castigatori au fost sustinuti de prieteni, rude si colegi. Premiile au constat in echipamente sportive, treninguri, adidasi, mingi de volei, baschet, handbal, fotbal dar si cupe.

De-a lungul celor trei luni, elevii braileni s-au intrecut la handbal, volei, baschet si fotbal. La sportul cu mingea mica, handbal fete, Cupa Brailei s-a dus la Colegiul National Gh. M. Murgoci unde a fost premiat si cel mai bun portar, Marghelu Nicoleta, urmat pe podium de Colegiul National Ana Aslan, de unde a venit si cel mai tehnic jucator, Moroianu Catalina, iar pe ultima treapta a podiumului s-au aflat cei de la Colegiul National Nicolae Balcescu. La handbal baieti, marea cupa a fost castigata de echipa de la Colegiul National Nicolae Balcescu, care a dat si cel mai bun portar al competitiei, Sevagalov Marius. Pe locul doi s-au aflat cei de la Liceul Tehnologic Anghel Saligny, avand in echipa si cel mai tehnic jucator, Boboc Cristian. Locul trei a fost ocupat de echipa de la Liceul Teoretic Nicolae Iorga.

Cupa Brailei la volei fete a fost castigata de echipa Colegiului National Nicolae Balcescu, care a avut si cel mai bun atacant, Teodorescu Ana-Maria, urmata de echipa Liceului Teoretic Panait Cerna si de Colegiul National Gh. M. Murgoci de unde vine si cel mai bun jucator al competitiei. La volei baieti, cupa a fost castigata de cei de la Liceul Teoretic Panait Cerna, echipa care a avut si cel mai bun atacant, Tronciu Andrei, pe pozitia a doua s-au aflat cei de la Colegiul National Gh. M. Murgoci aici fiind premiat si cel mai tehnic jucator, iar pe ultima pozitie s-au clasat cei de la Liceul Pedagogic  D. P. Perpesicius.

Nici baschetul nu s-a lasat mai prejos, cu toate ca doar echipele de baieti au participat la competitie. La baschet baieti, Cupa a fost castigata de Liceul teoretic Nicolae Iorga de unde a venit si golgheterul competitiei, Negoita Stefan Catalin.Pe locul al doilea s-au aflat cei de la Colegiul National Nicolae Balcescu, care au avut in echipa si cel mai tehnic jucator, Panturu Eugen Cristian, iar pe pozitia a treia s-au aflat cei de la Colegiul National Gh. M. Murgoci.

Sportul rege a fost si el premiat. Aici competitia a fost una stransa echipa care a terminat pe pozitia a patra, cei de la Liceul Matei Basarab din Maxineni au dat la aceasta competitie cel mai bun portar, Putaru Marian si cel mai tehnic jucator, Ene George. Cupa Brailei la fotbal a fost castigata de cei de la Liceul Tehnic Edmond Nicolau, urmat de cei de la Colegiul tehnic Costin D. Nenitescu, iar pe pozitia a treia s-au aflat cei de la Liceul teoretic din Insuratei.

Atat elevii cat si profesorii au fost premiati de presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu si de primarul Aurel Gabriel Simionescu cu diplome, cupe dar si echipamente sportive. Si in acest an, Cupa Brailei s-a dovedit a fi competitia tinerilor braileni, o competitie care de la un an la altul descopera copii talentati si de ce nu viitori mari sportivi.

Comentarii

comentariu

About the Author

-