Published On: joi, Dec 20th, 2012

Craciun cu muzica si voie buna la Liceul Teoretic “Mihail Sebastian”

Share This
Tags

* Elevii Liceului teoretic Mihail Sebastian au organizat astazi serbarea de Craciun si i-au incantat pe cei prezenti cu poezii, scenete si cantece de Craciun *

Sub atenta coordonare a doamnei profesoare de educatie muzicala Iancu Valentina, corul de elevi a deschis serbarea cu binecunoscutul colind romanesc “Deschide usa crestine”. In spiritul sarbatorilor s-au recitat poezii despre iarna si sarbatori ale autoriulor romani George Cosbuc, Mihai Eminescu, Nichifor Crainic.

Un moment placut a fost constituit si de adaptarea dramatizata la textul “Poveste de Craciun” al lui Charles Dickens. Seria de colinde romanesti a fost intregita de acordurile de chitara ale elevilor talentati. Un grup de craciunite vesele au incantat auzul auditoriului si au inveselit cu colinde in limba engleza. Liceul se poate mandri si cu elevi care au castigat concursuri nationale, precum Cristina Andreiescu, castigatoarea unui concurs de folk. Pe parcursul serbarii de Craciun a avut parte de propiu moment artistic impresionand cu vocea ei pe cei prezenti. Cele mai cunoscute mesaje de craciun au fost citite de 2 craciunite. S-au remarcat la serbare clasele a X- a F, a XI-a A, a XI-a E, a IX-a F. Pe parcursul serbarii s-a derulat un material video cu imagini de Craciun realizat de elevul Buzatu Bogdan, un elev cu merite deosebite, care a castigat numeroase premii ale Fundatiei Dan Voiculescu si National Geographic.

S-au implicat in organizare cadrele didactice Popescu Mariana, Iancu Valentina, Vranceanu Valerica si Panciu Mihaela si directorul institutiei, Liliana Marin. “ Va urez tuturor sarbatori fericite, colegilor mei putere de munca, impliniri si tot ce va doriti pentru aceste sarbatori”. Intregul eveniment a fost prezentat de profesoara Vranceanu Valerica.

Comentarii

comentariu

About the Author

-