Published On: joi, Dec 6th, 2012

Colegiul 4 este bine reprezentat in forurile legislative! Deputatul Mihai Tudose nu doarme in Parlament

Share This
Tags

* Pe parcursul mandatului 2008-2012, Mihai Tudose a avut nu mai putin de 23 de luari de cuvant pe parcursul a 15 sedinte, 3 declaratii politice, 16 propuneri legislative initiate, 5 intrebari si interpelari si 9 motiuni *

In ceea ce priveste activitatea parlamentara, deputatul Colegiului 4 ne-a demonstrat ca se implica in gasirea solutiilor care imbunatatesc calitatea vietii. Strategia ministerului privind imbunatatirea integrarii in piata muncii a absolventilor de studii superioare, este una din interpelarile facute de Mihai Tudose in actualul mandat.

Printre declaratiile politice importante ale deputatului PSD se numara si cea referitoare la inchiderea spitalelor. La acea vreme, Mihai Tudose declara: „Cu toate ca suntem la coada Europei la acest capitol, nimeni din actuala coalitie de guvernare nu da nicio importanta sanatatii. Starea de sanatate a populatiei reprezinta o valoare de baza a oricarei societati, iar neglijarea acesteia are efecte pe termen lung mult mai costisitoare. Avem nevoie de un sistem sanitar orientat spre pacient si de o strategie coerenta care sa aiba ca obiectiv o asistenta medicala de calitate.

Pe parcursul mandatului 2008-2012, Mihai Tudose a avut nu mai putin de 23 de luari de cuvant pe parcursul a 15 sedinte, trei declaratii politice, 16 propuneri legislative initiate, 5 intrebari si interpelari si 9 motiuni.

Comentarii

comentariu

About the Author

-