Published On: vin, Dec 21st, 2012

Cet nu are bani sa isi concedieze salariatii

Share This
Tags

* Chiar daca decizia a fost luata pentru redresarea din punct de vedere economic a companiei de termoficare, societatea se afla in momentul de fata in imposibilitatea de a achita salariile compensatorii catre angajatii disponibilizati *

Conducerea operatorului local de termoficare a hotarat disponibilizarea unui numar de 65 de angajati, intrucat nu isi mai permitea sa le plateasca salariile. Decizia fost luata in perioada in care directorul companiei de termoficare era Petrisor Motoc, care si-a pierdut functia, obtinand un punctaj mai mic decat cel al actualului sef al termoficarii brailene, la concursul pentru ocuparea functiei de conducere.

Consiliul de administratie al CET-ului l-a investit in functia de director pe fostul viceprimar PDL-ist Stanel Necula pe o perioada de 4 ani, la inceputul acestei luni. Chiar daca Necula este sigur de salariul “gras” pe care urmeaza sa il primeasca, in buzunarele angajatilor bate vantul.

“Ieri am primit avansul pe luna septembrie, dar restul de bani nu stim cand o sa-i primim. Vin sarbatorile iar buzunarele noastre sunt goale si inca nu avem o data exacta la care ne vom primi toti banii. Nici colegii care au fost disponibilizati nu si-au primit toti banii. Conducerea a intervenit pe lista celor propusi pentru a fi dati afara si s-au facut doar 62 de disponibilizari. Banii pe care iI recuperam de la populatie sunt foarte putini, iar in ritmul in care sunt recuperate restantele de la populatie nu ne mai primim salariile”, a declarat liderul de sindicat Gheorghita Parlog.

Data de 18 decembrie a reprezentat ultima zi de munca pentru salariatii aflati pe listele de disponibilizare, insa acestia au plecat cu buzunarul gol. Stanel Necula i-a asigurat ca vor primi lunar cel putin un salariu, pana la achitarea tuturor restantelor salariale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-