Published On: joi, Dec 27th, 2012

CET isi vrea banii, serviciul de recuperare creante a fost externalizat

Share This
Tags

* In cadrul ultimei sedinte CLM din anul 2012, consilierii locali au votat externalizarea serviciului de recuperare a creantelor de la populatie *

Datoriile inregistrate de catre asociatiile de proprietari catre compania de termoficare braileana sunt de aproximativ 12 milioane de lei. Pentru ca aceste creante se recupereaza extreme de greu, in cadrul ultimei sedinte CLM din acest an, consilierii au votat externalizarea serviciului de recuperare a creantelor.

“Avand in vedere situatia financiara dificila in care se afla SC CET SA in privinta lichiditatilor si a faptului ca asociatiile de proprietari inregistreaza datorii mari la furnizarea de energie termica si penalitati de intarziere propunem spre aprobare contractarea unor firme specializate in colectarea debitelor de la clientii cu datorii, in special la asociatiile de proprietari, in cazul carora au fost epuizate toate masurile legale respective, notificari, somatii de plata, chemari in judecata, titluri executorii date spre executare”, se arata intr-o solicitare inaintat` de catre membrii Consiliului de Administratie al SC CET SA catre consilierii locali, reprezentanti in AGA la compania de termoficare.

Astfel, pe o perioada de un an, o firma specializata in recuperearea creantelor se va ocupa strangerea banilor de la populatie. Aceste creante sunt principalul moriv pentru care salariatii CET nu si-au primit salariul din luna septembrie, iar astazi 50 de personae vor picheta in curtea interioara a societatii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-