Published On: joi, Dec 27th, 2012

Cautat la nivel international, un tulcean va intampina Anul Nou de dupa gratiile din Italia

Share This
Tags

* Politistii braileni au pus in aplicare un mandat european de arestare, in cazul un tulcean cautat la nivel international *

In dimineata zilei de Craciun, la orele 10.50, politisti din cadrul Serviciului Rutier Braila au depistat in trafic, un tulcean, in varsta de 57 ani, in timp ce conducea un autoturism inmatriculat in municipiul Constanta, din orasul Macin. In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca acesta este urmarit la nivel international, fiind preluat de politistii Biroului Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale.

“Judiciaristii au constatat ca pe numele celui depistat a fost emis mandat european de arestare de catre autoritatile judiciare din Italia, fiind condamnat la executarea unei pedepse de 6 ani inchisoare, pentru savarsirea infractiunilor de trecere ilegala de persoane peste granita, sclavie, instigare si exploatare la prostitutie si la prostitutie juvenila. Tulceanul a fost condus la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati, care a dispus retinerea lui, pe o durată de 24 de ore, si incarcerarea in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Galati. Urmeaza sa fie prezentat instantei de judecata competente, pentru emiterea mandatului provizoriu de arestare preventiva in vederea predarii catre autoritatile italiene”, a specificat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-