Published On: joi, Dec 20th, 2012

Premii incepand de la 700 de lei pentru olimpici

Share This
Tags

* Elevii vor fi premiati cu sprijinul Consiliului Judetean Braila

Metodologia propusa are in vedere premierea elevilor care au obtinut rezultate nationale si internationale, clasati pe locurile I, II si III, la olimpiadele scolare 2011-2012.

Consiliul Judetean Braila a aprobat suma de 95.100 lei din bugetul propriu pentru a face posibila acordarea de premii in bani olimpicilor braileni.

Valoarea premiilor porneste de la o unitate financiara in valoare de 700 de lei, multiplicata in functie de premiul obtinut de elev. Pentru profesorii indrumatori ai elevilor premianti, valoarea premiului este de 2.500 de lei.

Astfel pentru obtinerea de premii sau mentiuni internationale se va acorda echivalentul a 6 unitati financiare. Pentru obtinerea premiilor I si a medaliilor de aur, elevii vor primi echivalentul a 3 unitati financiare, premiul II, doua unitati iar premiul III si medaliile de bronz 1 unitate.

“Cred ca a venit timpul sa ne intoarcem cu fata spre cei care au rezultate si care reprezinta cu cinste Braila la olimpiadele nationale si internationale. Din acest motiv l-am rugat pe domnul inspector scolar general sa ne prezinte o metodologie pentru aprobarea acestor premii. Am stabilit impreuna cu Alina Rusu, directorul economic al judetului, in functie si de resursele pe care le avem ca o unitate sa fie de 700 de lei”, a declarat presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu.

Invitat sa-si spuna punctul de vedere cu privire la acest proiect, consilieru PDL, Silviu Radu a declarat: “Aceasta actiune este doar din sufletul simplului om de la aceasta masa, nu este o actiune politica, nu are nicio legatura cu zona politica. Suntem in sfera sarbatorilor iar acest spirit ar fi bine sa ne cuprinda tot timpul si sa ajutam oamenii care chiar merita”.

Fiecare elev si cadru didactic va primi un singur premiu, indiferent de numarul de rezultate obtinute.

Comentarii

comentariu

About the Author

-